zondag 3 juli 2011

This months favorites: June

De laatste 2 weken ben ik een hele slechte blogger geweest, maar vanaf nu wordt dat (hopelijk) weer beter. Mijn  dagen waren/zijn gevuld met feestjes, uitslapen en niks doen, heerlijk! Het is nu begin juli, dus wilde ik mijn favorieten van juni op een rij zetten. Als eerste de Sacha laarsjes die ik (eindelijk!) heb besteld.  Klik op read more voor meer!


Verder is onderstaande grijze blazer van Primark één van mijn favoriete kledingstukken omdat hij erg fijn zit. Hij was heel erg goedkoop (ik geloof 13 euro) maar hij is nog steeds mooi, terwijl ik hem al ongeveer een jaar heb! Ik heb hem deze maand vaak aangehad, dus daarom zit hij bij de favorieten.


De volgende favoriet is deze sjaal van Pieces, ik heb hem net nieuw gekocht. Toen ik hem zag wilde ik hem meteen hebben, waarschijnlijk door de sterretjes waar ik de laatste tijd helemaal weg van ben :).


Verder is deze broek favoriet (ook nieuw), omdat hij heel fijn zit en hij is weer eens wat anders dan een gewone spijkerbroek. Ik heb hem uit de sale bij de h&m gevist.


Een aantal van deze ringen heb ik bij de Primark gekocht, de meest linkse is van Asos. Ik draag ze vaak samen omdat ze allemaal koperkleur zijn.Verder heb ik een tijdje geleden deze paarse blouse gekocht, die de laatste maand een aantal keer met uitgaan heb aangehad. Het enige vervelende is dat ik niet zo goed weet met welke kleuren ik hem moet combineren, hebben jullie nog ideeën?


Als laatste een beautyproduct, de concealer van Bourjois Paris. Ik heb hem elke dag op, bij mij werkt hij echt heel goed!


3 opmerkingen:

 1. die blauwe blouse is heel mooi!
  http://highheelsandsneakers.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha heel erg herkenbaar, heerlijk is dat!
  &Die blouse is mooi (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. love those boots. x


  p.s. I'm having a giveaway for a $225 Orient Watch if you'd like to check it out. x
  devorelebeaumonstre.com

  BeantwoordenVerwijderen