donderdag 19 mei 2011

I hate this part right here

Hallo! Vandaag ben ik vrij dus heb ik tijd om even een snelle post tussen het leren door te plaatsen. Maandag had ik mijn eerste examen, namelijk Nederlands. Het ging opzich wel goed, alleen vond ik sommige stukken behoorlijk vaag. Ik was blijkbaar niet de enige want er hebben van de ongeveer
40 000 examenkandidaten ongeveer 10 000 geklaagd! Daarna had ik dinsdag scheikunde, daar kan ik maar beter niets over zeggen xD en gister wiskunde b wat ook niet fantastisch ging. Tot nu toe dus niet zo goed, maar ik heb nu (goddank) wel mijn moeilijkste vakken gehad (behalve natuurkunde, die heb ik maandag nog). Ik zit de hele tijd te berekenen wat ik voor welk vak moet halen om te slagen, ik word er echt helemaal gek van en ik ben echt blij als het allemaal voorbij is!
Verder wil ik iedereen die midden in zijn eindexamens zit heel veel succes wensen!!!!

5 opmerkingen:

 1. Haha geeft niet :P
  Ja ze lopen heel fijn! ik draag niet vaak hakken, maar hier kan ik de hele dag op lopen zonder pijn aan m'n voeten :P & ze vallen inderdaad precies zoals mijn eigen schoon maat. Wel vind ik dat het leer snel beschadigd. Ze zijn vrij kwetsbaar. Dat vind ik wel een beetje zonde van dure dure schoenen.. Ik zou zelf ff kijken in de winkel! ff goed kijken wat je er zelf van vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik had t gelezen, veel geklaag over vage stukken/moeilijke teksten, veel succes nog!

  ps: die post vd h&m is ook leuk, die rode trui is perfect

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice post!
  like youre blog!
  I'm following now!
  wanna follow me?
  love,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En hoe gaat je examens? Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen